Jocs de Juny!

Ja comença a fer calor, els dies son més llargs i s’apropa el final de curs! Del divendres 11 de juny fins al dimarts 22 de juny, a conseqüència de la jornada intensiva, el Centre Montserrat-Xavier oferirà un servei d’acollida entre les 15 h i les 17 h, els Jocs de Juny.

Els jocs de juny es plantegen com un servei d’acollida, on cada dia es faran diverses activitats utilitzant els diferents espais disponibles per a respectar al màxim els grups-classe. Aquestes activitats majoritàriament seran a l’aire lliure, i aprofitant el bon temps, alguns dies farem mànegues (Jocs d’aigua). És per això que més a baix trobareu una taula on indica els dies que cada curs haurà de portar el KIT de MÀNEGUES.

A través d’aquest enllaç podreu inscriure als vostres fills i filles, teniu fins el divendres 4 de juny! (https://forms.gle/9prvcwVTS5ny2ZJy5)