Noticies

Ja tenim aquí el Concurs de Decoracions Festives!

  • CMX

Molt bones famílies!
Esperem que totes estigueu bé, perquè anunciem que torna el nostre ‘Concurs de pessebres’ de cada any, però hem decidit canviar-li el nom i el format! Aquest any s’ha passat a dir: CONCURS DE DECORACIONS FESTIVES!!

Encara que la Covid-19 ens posi a prova amb les activitats i els actes extraordinaris, nosaltres seguim endavant!!

Com bé sabeu, està sent un any amb moltes novetats, i nosaltres no hem volgut ser menys… Noves incorporacions i veteranes en el tema, atentes i atents ja que aquest any no només ens podeu ensenyar el vostre pessebre, sinó tota decoració festiva que ompli les vostres llars de color i alegria! Volem que ens ensenyeu els vostres pessebres, arbres, regals, mitjons, dibuixos, il·luminació… El que vulgueu!!

Com ja sabeu, per tema Covid-19 i per respectar les normes de seguretat, els monitors i les monitores del Centre no podrem passar per casa vostra, és per això que aquest any ens haureu d’enviar un vídeo a aquest correu concursdepessebrescmx@gmail.com ,de màxim 30 segons ensenyant-nos el que vulgueu ! A més a més, contactarem amb vosaltres per fer una videotrucada amb les monitores del Centre per si voleu ensenyar-nos amb més detall les decoracions!

Per inscriure-us, entreu a aquest enllaç: https://forms.gle/TipaYKVb9MJzrCu67 i ompliu el formulari amb les vostres dades, així de senzill, i nosaltres ja contactarem amb vosaltres!

Teniu fins divendres 18 per apuntar-vos ! Som-hi!

Comments are closed.