Inscripcions Casal d’Estiu

Benvolgudes famílies, 

Abans de res, esperem que tots i totes estigueu passant aquests dies el millor possible. Des de l’equip de monitores i monitors del Centre Montserrat-Xavier us enviem una forta abraçada i molta força per sortir-ne totes juntes.

També tenim bones notícies! I és que aquest estiu arriba el XXXVIè Casal d’Estiu del Centre Montserrat-Xavier. Estem treballant per poder dur-ho a terme amb normalitat, adaptant-nos a les noves situacions que estan sortint, i començant a preparar totes les sorpreses que hi haurà dins en el Casal, i sempre ho farem adaptant-nos a les recomanacions de les autoritats competents. Ara bé, ens falta el més important… Saber quants infants i joves viuran aquesta aventura amb nosaltres!

Com bé sabeu, enguany el Casal el farem a l’edifici de l’escola del carrer Guadiana, ja que hi ha programades les obres a l’edifici d’Ermengarda a finals de juny. Pel que estem preparant com seran els espais a la nostra nova ubicació. Sobre aquest aspecte, tan bon punt tinguem tota la informació confirmada us ho farem saber.

Aquest any, com sabeu hem de fer les INSCRIPCIONS ONLINE. A  partir del dia 25 d’abril, i fins el 30 d’abril, s’habilitarà una plataforma on podreu fer les inscripcions. 

Serà a través de l’aplicatiu de l’Ajuntament de Barcelona de la campanya T’Estiu Molt, activitats de vacances d’estiu 2020, i la sol·licitud de beca de totes les famílies que vulgueu sol·licitar-ne aquest any, també serà per via telemàtica.

El mateix dissabte dia 25 d’abril publicarem us enviarem els enllaços per fer la inscripció de les activitats de cada curs i també ho penjarem al web i a les xarxes socials.

Aprofitem per compartir-vos les nostres xarxes socials, a través de les quals podreu veure la informació i preguntar-nos.

CORREU: cmx1904@gmail.com

INSTAGRAM: @centremontserratxavier

FACEBOOK: https://www.facebook.com/cmx1904/

TWITTER: @cmx1904

Us adjuntem en aquesta informació també el calendari de les setmanes i la taula de preus perquè tingueu tota la informació necessària per a fer la inscripció

Si us queda qualsevol dubte, no dubteu en preguntar!

Una forta abraçada,

Coordinació del Casal d’Estiu