XXXVIè Casal d’Estiu

Benvolgudes famílies,

Estem a mitjans de març, la situació actual és complicada però des del Centre intentem sempre pensar en positiu i ja hem començat a preparar el Casal d’Estiu.

Aquesta passada setmana vam començar a repartir els llibrets informatius del XXXVIè Casal d’Estiu, però malauradament no vam poder ser a temps de passar-lo per a totes les classes, pel que us el deixem penjat aquí. Igualment, les reunions informatives del Casal que apareixen al llibret, ens veiem obligats a suspendre-les. Més endavant informarem de la data.

En el llibret hi trobareu tota la informació necessària saber les setmanes de Casal, i tot el que cal per formalitzar la inscripció. Llegiu-lo detingudament!

Com bé sabeu, aquest estiu es realitzaran obres a l’edifici d’Ermengarda, pel que això ens comporta haver de canviar l’espai on realitzem normalment el Casal. Per aquest motiu i el fet que el calendari ens marqui que el Casal d’enguany té una durada més llarga, plantegem diverses variacions pel que fa als Casals als que estem acostumats, això sí, mantenint l’escècia que ens caracteritza.

Començarem el 25 de juny i el casal durarà fins el 31 de juliol, un total de cinc setmanes. Mireu bé el llibret perquè hem realitzat canvis en el calendari dels grups, com el fet d’allargar algunes colònies i rutes, fer campaments a partir de 3r i 4t i fer més sortides i piscines.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició pels canals telemàtics habituals!

Una abraçada,
Equip de Direcció del Casal d’Estiu 2020