Noticies

Vols ser monitor del CMX?

  • CMX

El CMX és un espai d’educació en el lleure, laic i sense ànim de lucre on es realitzen una gran quantitat d’activitats extraescolars i actes extraordinaris.

Per tal de poder dur a terme totes aquestes activitats, a part de nens i nenes, el que necessitem són monitors i monitores, joves com vosaltres que ens ajudin a tirar tot això endavant. Així que si t’interessa formar part del grup de monitors i monitores del Centre, llegeix atentament.

Per ser monitor/a t’han d’agradar els infants, però no només això, sinó que has de voler transmetre i aprendre d’ells/es així com treballar en equip i fer noves amistats.

Recordeu que a part de treballar amb infants també entres a formar part d’un grup de monitors/es

Documents d’utilitat

Tríptic Curset de monitors/es, curs 2015-2016

Què has de fer?

En primer lloc cal que llegeixis el tríptic que trobaràs a continuació i si estàs decidit a fer el Curset, aquests són els passos que has de seguir:

  1. Si vols més informació o voleu aclarir dubtes us esperem al Centre Montserrat Xavier per donar-vos tota la informació necessària.
  2. El període d’inscripcions serà del 5 al 9 d’octubre, de 17.00h a 19.00h al CMX. Per inscriure’t només hauràs de portar la butlleta de pre-inscripció .
  3. Un cop inscrits al curset, se us convocarà a la sessió inaugural del curset de monitors 2015-16, dissabte 17 d’octubre a les 10:00h al Centre.

 DSCN1350

Comments are closed.