Noticies

Quines activitats extraescolars oferim aquest curs?

  • CMX

guia-p3-1-1

Amb l’objectiu d’oferir-vos informació sobre les activitats programades aquest any, us facilitem la guia d’activitats del curs 2016/2018 per als alumnes de P3 fins a Batxillerat. Aquesta setmana els mestres de l’escola també la repartiran als alumnes en paper. Recordeu que les inscripcions es realitzaran del 19 al 23 de setembre de 17h a 19:00h de la tardaç

Observacions sobre el funcionament de les activitats

– Aquest any, les activitats al Centre Montserrat-Xavier comencen el dilluns 3 d’octubre.

– A les activitats de primera hora, els monitors/es del Centre Montserrat-Xavier passen a buscar els infants de p3 a 1r i els porten a la Sala Mozart per berenar. A partir de 2n els porten al Menjador per berenar el que porten de casa.

– Les activitats del Centre són a porta tancada, si és que no hi ha un previ avís dels monitors o monitores. Així doncs, els familiars hauran d’abandonar les instal·lacions de l’escola a les 17:15h. Tots els infants sols a partir d’aquesta hora o que estiguin jugant pel pati aniran a fer l’activitat del Racó del Joc i quan el recolliu haureu d’abonar el cost de l’activitat.

La porta del Centre només s’obrirà 10 minuts abans de la finalització de l’activitat, és per això que no es pot entrar abans d’aquesta hora. Pel bon funcionament i coordinació de les activitats, preguem la màxima puntualitat a l’hora de recollir els vostres fills i filles.

– El Centre Montserrat-Xavier i els seus monitors i monitores NO ens fem responsables dels objectes personals perduts durant les activitats. Si durant el curs perdeu alguna peça de roba, motxilla, carpeta… preguem que us dirigiu a l’armari de Consergeria del Centre Montserrat-Xavier per tal de recuperar-la. A causa de l’acumulació d’objectes perduts, cada trimestre es portarà la roba a una associació de beneficència.

Les baixes s’han de comunicar presencialment a secretaria com a màxim la segona setmana del mes. La quota corresponent al mes de juny no es retornarà ja que aquests diners es destinen en concepte de fons de maniobra.

– Tenir dos rebuts impagats durant el curs, suposarà la baixa automàtica de l’activitat.

Documents d’utilitat

Guia d’activitats P3

Guia d’activitats Infantil – Primària

Guia d’activitats ESO i Batxillerat

Si teniu qualsevol dubte, podeu omplir el formulari que trobareu  l’apartat Contacta i enviar-nos la vostra consulta. També us atendrem a la secretaria del Centre Montserrat- Xavier de dilluns a divendres de 17h a 19:30h.

Comments are closed.