Noticies

Què és ‘Jocs de juny’?

  • CMX

A partir del proper dilluns 13 de juny i fins al dimarts 21 de juny i com a conseqüència de la jornada intensiva, el Centre Montserrat-Xavier, amb el suport de l’AMPA, oferirà Jocs de juny un servei d’acollida entre les 15 h i les 17 h.

El preu d’aquest servei, si es queden tots els dies, és de 30 €. Si només voleu venir un dia, el preu serà de 6 €, cal , però, avisar el dia anterior a secretaria del CMX i al tutor/a de la seva classe. La inscripció la podreu formalitzar a partir del dimecres 1 de juny de 17:00h a 19:30h a la nostra secretaria.

El proper divendres 17 de juny tindrà lloc la festa infantil de final de curs organitzada per l’AMPA i l’equip de monitors i monitores del CMX. Aquesta festa començarà a les 16:00h i finalitzarà a les 19:15 h. Per aquest motiu, aquest dia només hi haurà acollida fins les 16:00 h. Per tal de garantir el bon funcionament, l’organització i la bona seguretat de la festa, preguem que vingueu a recollir els vostres fills/es a les 16 h ja que, els monitors/es hauran de col·laborar a la festa i no es podran fer càrrec dels nens/es que no vinguin a recollir (no podran sortir als inflables).

Comments are closed.