Noticies

Presentació del documental ‘Vincular x educar’

  • CMX

L’Auditori del CaixaForum de Barcelona acollirà aquest dijous, 23 de novembre, la presentació del nou documental del projecte ‘Vincular x educar’. L’acte, que tindrà lloc a les 15: 30 hores, comptarà amb la participació de la directora de l’escola Francesc Macià, de membres de Serveis Socials i d’una monitora de l’Esplai La Lluna  com a representant del lleure educatiu.

Projecte ‘Vincular x educar’

Vincular X educar és un projecte comunitari per afavorir el procés educatiu dels infants millorant la vinculació de les famílies amb l’escola i les entitats de lleure educatiu del barri. Consisteix en posar en contacte infants d’una escola amb els esplais i caus del territori.

Per als infants, és l’oportunitat d’establir bons lligams amb el seu barri i desenvolupar bons vincles de futur per al seu creixement, així com per millorar els seus aprenentatges. Per a les famílies, és una oportunitat per millorar la seva relació positiva amb l’escola i l’entorn del barri, desenvolupar la seva xarxa relacional i potenciar la cohesió social. Per a l’escola, és una oportunitat per obrir-se al barri, ser reconeguda i reconèixer altres agents educatius que col·laboren: la pròpia família i altres entitats del barri.

Tràiler del documental

 

 

 

Comments are closed.