Noticies

Visita al Pi d’en Xandri i al Tibidabo

  • CMX

Planetes, Meteorits i Satèl•lits vam anar d’excursió al Pi d’en Xandri, a Sant Cugat del Vallès. I els grans de l’esplai, els Anònims, van gaudir d’un dissabte al Tibidabo.

Els més petits, els planetes i meteorits van rebre la visita del Sr.Xandri, el creador de Pi. Aquest els va dir que havien arribat a un lloc ple de màgia perquè el Pi que estaven veient era molt diferent de tots els altres: estava format de somriures, abraçades i molt d’amor.

Els satèl•lits haviem d’anar al temple de la tribu Pachamama: el Pi d’en Xandri. Els caps de la tribu ens van dir que aquell era el lloc ideal per enterrar els objectius del curs! Tot i això, no podíem arribar-hi ni enterrar el cofre sense entendre la importància del respecte cap a les persones i cap a tot allò que ens envolta. De manera que per arribar fins al temple vam haver de superar una gimcana fotogràfica, una cursa d’orientació i tot un seguit de proves que ens feien reflexionar en el perquè és imprescindible cuidar el medi ambient, respectar-nos entre nosaltres i saber parlar i escoltar-nos.

Els Anònims van fer la seva primera excursió al Tibidabo. Pel que es comenta, va ser tota una aventura! Estan convençuts que passar aquest dia junts els ha fet créixer encara més com a grup! Hi ha molt bones vibracions a la colla. Es noten les ganes d’aprendre, de gaudir, de compartir experiències i de seguir creixent!! Amunt, Anònims!!

Comments are closed.