Noticies

Obertes les inscripcions del XXXIIè Casal d’Estiu

  • CMX

Atenció famílies! Ja hem obert el període d’inscripcions per apuntar als vostres fills/es al Casal d’Estiu. Recordeu que haureu de recollir a la secretaria del Centre de 17:00h a 19:30h els fulls d’inscripció i realitzar el pagament de 30€ que es descomptaran de la quota total del Casal. Aquest import no es retornarà en cas de no realitzar el Casal d’estiu.

Quan tingueu els fulls d’inscripció haureu d’omplir-los, adjuntant les fotos i fotocòpies necessàries, i tornar-los a la secretaria del Centre Montserrat-Xavier abans del 29 d’abril.

Pels alumnes de l’escola el pagament es farà mitjantçant domiciliació bancària (cal passar per secretaria a signar autorització) i els de fora de l’escola o aquelles famílies que ho desitgin ho podran fer mitjançant una transferència bancària.

Les famílies que realitzin els pagaments per transferència hauran de fer el primer abans del 23/05 i el segon abans del 10/06 i passar per secretaria abans d’aquests períodes a portar el comprovant dels pagaments.

Si teniu qualsevol dubte, podeu omplir el formulari que trobareu  l’apartat “Contacta” i enviar-nos la vostra consulta o consultar el fulletó de l’edició d’enguany del Casal.

Comments are closed.