Noticies

MTVern Awards 2017

  • CMX

DSC_0837-min

El proper diumenge 12 de febrer a les 17 h tindreu l’oportunitat d’assistir un any més a l’esperadíssim Festivern, un acte ple de ritme i energia, on el principal objectiu és passar-ho bé tots i totes i gaudir d’un espectacle fantàstic!

A més, tu també podràs participar fent la teva pròpia actuació. Què estàs esperant per apuntar-te?

Com ho faig per participar? Molt senzill!

Prepara’t una mega actuació! Pots ballar, cantar, actuar, fer un monòleg, malabars, espectacle de màgia o el que vulguis! Desperta i mostra’ns la teva creativitat!

Les actuacions NO han de durar més de 4 minuts.

Les inscripcions les podeu fer a la secretaria del Centre en horari de 17 h a 19:30 h fins al dimarts 7 de febrer.

En inscriure-us haureu de portar la vostra cançó en un disc o USB i deixar les vostres dades.

Els participants haureu d’assistir a l’assaig general que es farà el dissabte 11 de febrer a les 17 h al teatre de l’escola.

Diumenge 12 de febrer és el gran dia!! L’hora de convocatòria dels artistes és a les 16:30 h al teatre. Pels espectadors les portes s’obriran a partir de les 17 h.

Per motius de seguretat, l’aforament del teatre només permet un límit de capacitat de 300 persones, per la qual cosa preguem que qui vulgui venir al Festivern passi a recollir les entrades a la secretaria del Centre de 17 h a 19:30 h a partir del dilluns 6 de febrer i fins al divendres 10 de febrer.

Enguany, l’entrada tornarà a ser inversa, és a dir, no tindran cap cost, però si durant l’acte o en finalitzar voleu deixar el que us vingui de gust a la total voluntat, hi haurà guardioles on podreu fer-ho. Tot i així, recordem que igualment sí que s’han de passar a buscar les entrades per secretaria i es demanaran per poder accedir al teatre.

Important

El màxim d’entrades que es poden recollir per família són 3. Afanyeu-vos que volen!!!

Els participants del Concurs de Pessebres hauran de passar a recollir la seva invitació per secretaria, ja que és el dia que s’entreguen els premis.

Les famílies que vulgueu recollir més entrades ho podreu fer el divendres 10 en cas que n’hagin sobrat.

Us hi esperem a tots i a totes!!

Comments are closed.