Noticies

Jocs de Setembre

  • CMX
A Jocs de Setembre estem creatius!!

El Centre obre les seves portes de nou les tardes de setembre, després de les vacances, i us dona la benvinguda al curs 2019-2020.

Com ja sabeu, el 12 de setembre comença el nou curs escolar i, per tant, el Centre Montserrat-Xavier també comença a oferir els seus serveis.

Les activitats extraescolars que oferim enguany comencen la setmana del dilluns 30 de setembre, però abans obrim el servei de Jocs de Setembre que és una activitat alternativa per aquestes tardes de setembre.

Els Jocs de Setembre es duu a terme des de dijous 12 de setembre fins divendres 27 de setembre. L’horari és de 17:00h a 19:00h. Un cop acaba l’horari lectiu, els monitors passen a recollir els infants de P3 a 2n per les classes mentre que els nens i nenes de 3r a 6è baixen sols al menjador gran del porxo. Durant aquests dies els infants realitzaran diverses activitats a les instal·lacions del Centre.

La quota a pagar d’aquesta activitat és la següent:

  • Tots els dies (11 dies): 70€
  • 1 dia: 7€

Per inscriure els vostres fills/es als Jocs de Setembre heu de passar per la Secretaria del Centre Montserrat-Xavier de dilluns a divendres de 17h a 19:30h i fer el pagament en efectiu d’aquesta.

Comments are closed.