Noticies

Ja tenim aquí l’enquesta de les pel·lícules del ‘Nadal x Tothom’

  • CMX

Benvolgudes famílies, ja s’apropa el NADAL PER A TOTHOM!

El proper 21 de Desembre de 2018 a partir de les 15:00h celebrarem el NADAL PER A TOTHOM.  Aquesta any, igual que el passat, sereu les famílies qui escollireu les pel·lícules que es passaran al menjador. A més, es dividirà el públic entre els cursos de P3 fins a 2n , i de 3r fins a 6è. Per fer-ho és molt senzill! A continuació trobareu una enquesta amb les pel·lícules que els monitors i monitores hem seleccionat perquè escolliu entre les DUES que us agradin més. Les pel·lícules són:

De P3 a 2n:

De 3r a 6è

Us recordem que, si voleu venir a l’acte, us heu d’apuntar a les llistes que trobareu penjades a les portes de les vostres classes entre els dies 13 i 18 de desembre.

Durant l’acte, podreu venir a buscar els vostres infants a les 17:30h, un cop finalitzi la primera pel·lícula, o a les 19.30h quan acabi la segona.

NO ES PODRAN VENIR A BUSCAR ENTRE PEL·LÍCULA I PEL·LÍCULA. També ens agradaria recordar que aquella mateixa tarda al pati de l’escola, hi haurà una recollida d’aliments, roba i joguines destinats a diferents entitats socials del barri i també la venda de pastissos per recollir diners per a La Marató d’aquest any.

Comments are closed.