Noticies

Ja és aquí la Setmana Joan Pelegrí

  • CMX

I un altre any ja la tenim aquí, ja arriba la Setmana Joan Pelegrí! Per a qui no sàpiga què és la Setmana Joan Pelegrí, us direm que és la setmana on el Centre Montserrat – Xavier es torna boig!

En homenatge al Dr. Pelegrí i els seus entrepans de formigues, amanides d’escarabats amb un polsim de sorra de platja… Com fa tants i tants anys convidava els nens i nenes a passar-ho d’allò més bé amb les activitats del Centre.

Doncs bé, durant la setmana del 19 al 26 de maig obrirem totes les activitats del Centre als nens i nenes de l’escola! I aquells/es que ja estigueu fent activitats al Centre podeu, si voleu, canviar i escollir aquella activitat que sempre us ha fet il·lusió provar.

Cal que tingueu en compte que serà obligatori estar apuntat a les llistes que es troben fora de les classes, o no podreu participar a l’activitat. Aquestes estaran penjades fins al 12 de maig.

Recordeu que durant la setmana Joan Pelegrí no hi haurà entrenaments (del 20 al 30 de maig) perquè se celebren triangulars dels diferents equips. A més, el 19 de maig, amb motiu de les curses i el concurs de ràpids, no hi haurà activitats extraescolars.

Més informació

Dossier d’activitats de la 3a Setmana Joan Pelegrí 

Comments are closed.