Noticies

Inscripcions ‘Jocs de juny’

  • CMX

A partir del proper dilluns 12 de juny i fins al dimecres 21 de juny i, com a conseqüència de la jornada intensiva, amb el suport de l’AFA, oferirem Jocs de Juny un servei d’acollida entre les 15 h i les 17 h.

El preu d’aquest servei, si es queden cada dia, és de 35€. Si només voleu venir un dia, el preu serà de 7€ (avisar el dia anterior a secretaria i al tutor/a de la seva classe). La inscripció la podreu formalitzar a partir del dilluns 29 de maig de 17:00h a 19:30h a la nostra secretaria.

El proper divendres 16 de juny tindrà lloc la festa infantil de final de curs organitzada per l’AFA i l’equip de monitors i monitores. Aquesta festa començarà a les 16:00h i finalitzarà a les 19:15 h. Per aquest motiu, aquest dia només hi haurà acollida fins les 16:00 h.

Per tal de garantir el bon funcionament, l’organització i la bona seguretat de la festa, preguem que vingueu a recollir els vostres fills/es a les 16h, ja que els monitors/es haurem de col·laborar en aquesta festa i no ens podrem fer càrrec dels nens/es que no vinguin a recollir (no podran sortir als inflables).

Aprofitem per informar-vos que les activitats del Centre finalitzen el dimarts 20 de juny.

Comments are closed.