Noticies

Volem celebrar amb tu la festa i el ball de fi de curs

  • CMX

Aquest divendres 15 de juny celebrarem, juntament amb l’AFA Joan Pelegrí, la festa de fi de curs, que enguany comptarà amb infables, escuma i ball de nit. Com ja és tradició, l’acte tindrà lloc al pati de l’escola de Primària.

Programació

A partir de les 16 hores, hi haurà inflables i festa de l’escuma. Es tracta d’un acte on estan convidats tots els nens i nenes familiars de l’escola amb ganes de passar-ho bé. Per cert! No oblideu portar  xancletes lligades, banyador i la tovallola.

Al vespre se celebrarà el ball de nit. Les portes s’obriran a les 21:30 hores. En aquest cas, és imprescindible portar l’entrada (5€), que dóna dret a  l’eco-got i un refresc. A més, els monitors i monitores oferirem servei de bar.

L’aforament de la festa és limitat, per la qual cosa hi haurà dos tipus d’entrada a la venda:

-D’alumnes: imprescindible portar el carnet de l’escola

-D’adults: disponible pels pares i mares de l’AMPA i màxim dues per família

Més informació

Horaris de venda d’entrades: del 8 al 14 de juny de 17:00 a 19:00 hores al porxo de Primària.

6è concurs de fotografia

Per 6è any consecutiu, des de l’AFA, organitzen el concurs de fotografia on volem recollir imatges que reflecteixin qualsevol activitat de l’AFA, del CMX i de l’escola durant tot el curs. Està obert a totes les famílies, pares, mares, alumnes, monitores, monitors i personal docent de l’escola.

Per participar agafeu la càmera, enfoqueu i dispareu! Podeu enviar les fotografies per mail a fotoafajp@gmail.com o penjar-les a l’instagram amb l’etiqueta #fotoafajp

Comments are closed.