Noticies

Escull quina pel·lícula vols veure al ‘Nadal x Tothom’

  • CMX

Els monitors i monitores del Centre Montserrat Xavier us volem comunicar que ja s’apropa el NADAL PER TOTHOM! Serà el proper dia 22 de desembre de 2017 a partir de les 15:00h.

Aquesta any, igual que el passat, sereu les famílies qui escollireu les pel·lícules que es passaran al menjador. A més, es dividirà el públic entre els cursos de P3 fins a 3r , i de 4t fins a 6è. Per fer-ho és molt senzill! A continuació trobareu una enquesta amb les pel·lícules que els monitors i monitores hem seleccionat perquè escolliu entre les DUES que us agradin més. Les pel·lícules són:

– De P3 a 3r :

– De 4t a 6è:

Tingueu present que teniu fins el diumenge 17 de desembre per fer les votacions, ja que el dilluns 18 us comunicarem quines han estat les DUES PEL·LÍCULES ESCOLLIDES, per cada grup d’edat.

Informació d’interès

Si vols venir a aquest acte, t’has d’apuntar a les llistes que estan penjades a la porta de la classe de l’11 al 15 de desembre. Recordar a les famílies que haureu de venir a buscar els vostres fills i filles a les 17:30h o un cop finalitzades les dues pel·lícules, a les 19:30h.

També ens agradaria recordar que aquella mateixa tarda al pati de l’escola, hi haurà una recollida d’aliments, roba i joguines destinats a diferents entitats socials del barri i també la venda de pastissos per recollir diners per a La Marató d’aquest any.

Comments are closed.