Noticies

Embarca’t al «costaFESTIcreuVERN»

  • CMX

IMG_2057p

El proper 21 de febrer celebrarem «costaFESTIcreuVERN» i segurament ara mateix t’estàs preguntant:

COM HO FAIG PER PARTICIPAR? 

  • Pensa’t una cançó que duri menys de 4 minuts i grava-la en un CD, USB, etc.
  • Passa per la secretaria del CMX i apunta’t. L’horari és de dilluns a divendres de 17:00h a 19:30h, (Ep, no t’oblidis de portar el CD o USB!!) Tens temps per apuntar-te fins el dia 12 de febrer!!
  • Prepara’t una mega actuació! Pots ballar, cantar, actuar, fer un monòleg, malabars, espectacle de màgia o el que vulguis! Desperta i mostra’ns la teva creativitat!

QUIN DIA VINC A ACTUAR? 

  • El dissabte 20 de febrer a partir de les 17.00h es farà l’assaig general al teatre de l’Ateneu.
  • Diumenge 21 de febrer és el gran dia! Per fi ha arribat el CostaFESTIcreuVERN!

L’hora de convocatòria dels artistes és a les 16.30h al teatre de l’Ateneu. Pels espectadors les portes s’obriran a partir de les 17.00h.

I LES ENTRADES?

  1. Enguany la venda d’entrades serà en format “entrada inversa”. Les entrades no tindran cap cost, tot i això, durant el dia de l’espectacle disposareu d’unes guardioles on, aquelles que vulguin, podran fer una donació al final.
  2. Passa a buscar-les a la secretaria del Centre Montserrat – Xavier del 15 al 19 de febrer. No oblideu que com a màxim podeu disposar de 3 entrades per famílies. (Afanyeu-vos que volen!!)

RECORDEU QUE ELS QUI US VAU APUNTAR AL CONCURS DE PESSEBRES ESTEU CONVIDATS I AQUEST DIA SE US OTORGARÀ EL PREMI! Cal que recolliu l’entrada també a secretaria.

Comments are closed.