Noticies

El CMX amb ‘La Marató de TV3’

  • CMX

El pròxim diumenge 18 de desembre​ a la Plaça Joan Pelegrí​, per quart any consecutiu, el Centre Montserrat -Xavier​ organitza una diada altruista i solidària​ amb la col·laboració de l’AFA​ i l’Escola Joan Pelegrí​ per recaptar​ fons​ per La Marató de TV3​, enguany dedicada a l’ICTUS i les lesions medul·lar i cerebrals traumàtiques​. Durant tot el matí trobaràs:

Torneig de futbol solidari: Si tens més de 16 anys, no dubtis en participar en el torneig de futbol que tindrà lloc el mateix diumenge 18 de desembre a la pista del Centre Montserrat-Xavier. Per apuntar-te has de passar per la secretaria del CMX de dilluns a divendres en horari de 17h a 19.30h i fer una aportació mínima de 2€. L’hora de convocatòria dels equips participants serà a les 9.30h.

Descentrats: El grup de tabalers DesCentrats obrirà l’acte de la Marató fent vibrar la Plaça Joan Pelegrí a les 11h. Després la plaça s’omplirà d’activitats i tallers adreçats als infants i joves de tot el barri!

Masterclass de Sumba: Prepareu-vos i carregueu les piles perquè a partir de les 12h tindrà lloc una masterclass de Sumba a càrrec dels monitors i monitores del Centre Montserrat-Xavier.

Vermut solidari: A més a més durant tot el matí podreu gaudir d’un vermut solidari a càrrec de l’AFA de l’Escola Joan Pelegrí.

A les 13h farem el tancament de l’acte enlairant els nostres desitjos!

Nosaltres t’hi esperem!

cartell-de-la-marato-min

Comments are closed.