Noticies

El CMX amb La Marató de TV3 2017

  • CMX

El pròxim diumenge 17 de desembre a la Plaça Joan Pelegrí, per cinquè any consecutiu, el Centre Montserrat-Xavier organitza una diada altruista i solidària amb la col·laboració de l’AFA i l’Escola Joan Pelegrí per recaptar fons per La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

L’acte de la Marató començarà a les 11h a la plaça Joan Pelegrí, que s’omplirà d’activitats i tallers adreçats als infants i joves de tot el barri!

A més a més a partir de les 12.15h podreu gaudir d’una Xocolatada Solidària a càrrec de l’AFA de l’escola! La Xocolatada serà inaugurada pel grup de tabalers DesCentrats.

A les 13h prepareu-vos i carregueu piles perquè tindrà lloc una masterclass de Sumba a càrrec de monitors i monitores del Centre Montserrat –Xavier.

I per acabar, a les 14h, farem un acte final on ens caldrà la col·laboració de tots i totes.

A més, si ets major de 16 anys no dubtis en participar al torneig de futbol que tindrà lloc el mateix diumenge 17 de desembre a la pista del Centre Montserrat –Xavier (Carrer d’Ermengarda 11-25).

Per apuntar-te has d’enviar un correu al compte lamaratocmx@gmail.com (que contingui nom de l’equip i els seus integrants) i fer una aportació mínima de 3€.

L’hora de convocatòria dels equips participants serà a les 9.30h!

 

Comments are closed.