Noticies

Disponible la guia d’activitats definitiva del curs 2017-2018!

  • CMX

Amb l’objectiu d’oferir-vos informació sobre les activitats programades aquest any, us facilitem la guia d’activitats del curs 2017/2018 per als alumnes de P3 fins a Batxillerat. Durant aquest mes els mestres de l’escola també la repartiran als alumnes en paper. Recordeu que les inscripcions es realitzaran del 18 al 22 de setembre de 17h a 19:00h de la tarda.

Observacions sobre el funcionament de les activitats

– Aquest any, les activitats al Centre Montserrat-Xavier comencen el dilluns 2 d’octubre.

– A les activitats de primera hora, els monitors/es del Centre Montserrat-Xavier passen a buscar els infants de p3 a 1r i els porten a la Sala Mozart per berenar. A partir de 2n els porten al Menjador per berenar el que porten de casa.

– Les activitats del Centre són a porta tancada, si és que no hi ha un previ avís dels monitors o monitores. Així doncs, els familiars hauran d’abandonar les instal·lacions de l’escola a les 17:15h. Tots els infants sols a partir d’aquesta hora o que estiguin jugant pel pati aniran a fer l’activitat del Racó del Joc i quan el recolliu haureu d’abonar el cost de l’activitat.

– La porta del Centre només s’obrirà 10 minuts abans de la finalització de l’activitat, és per això que no es pot entrar abans d’aquesta hora. Pel bon funcionament i coordinació de les activitats, preguem la màxima puntualitat a l’hora de recollir els vostres fills i filles.

– El Centre Montserrat-Xavier i els seus monitors i monitores NO ens fem responsables dels objectes personals perduts durant les activitats. Si durant el curs perdeu alguna peça de roba, motxilla, carpeta… preguem que us dirigiu a l’armari de Consergeria del Centre Montserrat-Xavier per tal de recuperar-la. A causa de l’acumulació d’objectes perduts, cada trimestre es portarà la roba a una associació de beneficència.

– Les baixes s’han de comunicar presencialment a secretaria com a màxim la segona setmana del mes. La quota corresponent al mes de juny no es retornarà ja que aquests diners es destinen en concepte de fons de maniobra.

– Tenir dos rebuts impagats durant el curs, suposarà la baixa automàtica de l’activitat.

Documents relacionats

Guia d’activitats P3

Guia d’activitats Infantil – Primària

Guia d’activitats ESO i Batxillerat

Esplai La Lluna

Si teniu qualsevol dubte, podeu omplir el formulari que trobareu  l’apartat ‘Contacta i enviar-nos la vostra consulta. També us atendrem a la secretaria del Centre Montserrat- Xavier de dilluns a divendres de 17h a 19:30h.

Comments are closed.