Noticies

Berenar solidari per a la Magic Line Barcelona

  • CMX

Tenim molt bones notícies! L’AFA Joan Pelegrí i el Centre Montserrat-Xavier (CMX) tornem a participar enguany a la MagicLine, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu el 25 de febrer a favor de les persones més vulnerables.

Es tracta d’una caminada de 10 km, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. I com ja vam fer l’any passat, participarem en la caminada amb una donació solidària col·lectiva de 300 €.

Però això no és tot! Durant la celebració del Festivern, el proper 11 de febrer, organitzarem un berenar solidari per contribuir a la difusió de la Magic Line i per recollir donatius. Serà a la mitja part quan deixarem un seguit de guardioles al recinte per complir amb aquest repte solidari!

Inscripcions

Per inscriure’s cal enviar un correu afa@joanpelegri.cat indicant nom i cognoms, any de naixement i correu electrònic.

Concurs fotogràfic

Durant el dia que tingui lloc el recorregut, l’AFA Joan Pelegrí organitzarà un concurs fotogràfic per Instagram. Si utilitzes el hashtag #Pelecaminants18, les fotografies entraran de manera directa al concurs.

Comments are closed.