Què fem?


Les activitats extraescolars són el dia a dia del Centre Montserrat Xavier. A partir de les 17h i fins a les 22.30h, els infants i joves de l’escola i del barri d’Hostafrancs gaudeixen de les diferents activitats que, curs rere curs, proposem per a passar-ho d’allò més bé.

Activitats per a tots els gustos, però sempre oberts a noves propostes perquè els infants es diverteixin quan surten de l’escola. I, si no sabeu com són aquestes activitats, no dubteu a venir a provar-les un dia. Ben segur que us hi quedareu!

Si voleu més informació sobre alguna activitat, passeu per l’apartat CONTACTAR  i escriviu-nos els vostres dubtes, estarem encantats de respondre’ls.

La nostra tasca educativa

Els vostres fills i filles no només vénen a passar-s’ho bé, tot i que això és fonamental, sinó que també vénen a aprendre i a conviure respectant els altres.

El Centre pretén educar en el lleure a infants i joves en el marc de les activitats extraescolars, tot oferint un servei als pares i mares de l’Escola Joan Pelegrí i a tothom qui ho vulgui. La nostra feina és encarregar-nos de l’educació no formal d’aquests nens/es, amb la finalitat de transmetre diferents valors com ara la convivència, el respecte i la igualtat entre d’altres.

Aquesta educació que duem a terme es complementa amb l’educació que els vostres fills/es reben des de l’escola i des de casa. Per això creiem que la vostra col·laboració és molt important i necessària ja que d’aquesta manera, participant tots plegats, podrem aconseguir un Centre millor per a tots i totes!

quefem