Jocs de Juny

Del dilluns 13 de juny fins al dimecres 22 de juny, a causa de la jornada intensiva, el Centre Montserrat-Xavier ofereix un servei d’acollida entre les 15 h i les 17 h, els Jocs de Juny.

Els jocs de juny es plantegen com un servei d’acollida, on cada dia es faran diverses activitats utilitzant els diferents espais de l’escola. Aquestes activitats, aprofitant el bon temps, majoritàriament seran a l’aire lliure. Alguns dies farem jocs d’aigua al pati per refrescar-nos, és per això que més a baix trobareu una taula on indica els dies que cada curs haurà de portar el KIT de MÀNEGUES (Banyador, tovallola, xancles lligades i crema solar).

El preu d’aquest servei, si es queden tots els dies, és de 57’5€ (10% de descompte aplicat). El preu per quedar-se un dia esporàdic és de 8€.

Les sortides es faran de forma simultànea a les 17:00h. Els infants de P3 es recolliran a les aules de P3 i la resta de cursos, de P4 a 6è, estaran repartits al voltant del pati de l’escola i sempre al mateix lloc, hi haurà cartells penjats indicant els cursos.

El divendres 17 de juny, a causa de la festa de fi de curs, els Jocs de Juny finalitzaran a les 16h.

El pagament dels jocs de juny es domiciliarà directament al mateix numero de comtpe que l’escola, si no ho voleu així ens podeu escriure un correu a cmx@joanpelegri.cat

Data límit per inscriure’s: 2 de juny a les 23:59h.

FORMULAR D’INCRIPCIÓ: https://forms.gle/a1FthjDWaCejEwqS6