INFORMACIÓ CASAL D’ESTIU 2022!

Benvolgudes famílies, des del Centre Montserrat-Xavier tenim el plaer de presentar-vos el XXXVIIIè Casal d’estiu del CMX!

Durant el Casal d’estiu, els nens i nenes s’endinsaran dins d’un munt d’històries que seguiran un mateix fil conductor i que els permetrà fer activitats tant al centre (jocs, tallers, mànegues…) com fora del centre (piscina, gimcanes, colònies (inclosos P3, P4 i P5), acampades i rutes (1r, 2n, 3r i 4t d’ESO), adequades segons les edats

Aquest casal disposa d’un equip de monitors i monitores amb experiència en el món del lleure. Els nens i nenes estan repartits en diferents grups d’edats i cada un d’aquests compta amb els monitors titulats (Monitor/a d’Activitats de lleure Infantil i Juvenil homologat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya).

Documents d’utilitat:

En el següent llibret trobareu tota la informació relacionada amb el casal. Trobareu els calendaris, la informació general, les quotes i descomptes, plànnings i activitats etc.

Inscripcions:

Les inscripcions del XXXVIIIè casal d’estiu començaran el 19 d’abril de forma telemàtica, i finalitzaran el 29 d’abril. Pel que fa a les sol·licituds d’ajut econòmic, es podran demanar a partir 23 d’abril fins al 23 de maig, també telemàticament.

Per inscriure-us al casal del CMX ho haureu de fer a través dels formularis de google següents:

Enguany el Casal funcionarà des del dimecres 29 de juny fins al divendres 29 de juliol, ambdós inclosos, de 8:00h a 17:00h.