Noticies

Jocs de Setembre

  • CMX

El Centre Montserrat-Xavier obre les seves portes de nou després de les vacances i us dóna la benvinguda al curs 2020-2021.

Com ja sabeu, el 14 de setembre comença el nou curs escolar i, per tant, el Centre també comença a oferir els seus serveis.

Les activitats extraescolars que oferim enguany començaran el dilluns 5 d’octubre, però abans obrim el servei de Jocs de Setembre que és una activitat alternativa per aquestes tardes de setembre fins que comencin les extraescolars.

  • Què són els Jocs de Setembre?

És un espai lúdic on els infants de totes les edats poden passar la tarda gaudint d’una estona de lleure. Les monitores encarregades de l’activitat dinamitzen diferents ambients amb propostes variades: psicomotrius, creatives, artístiques… De manera que cada infant pot trobar l’espai i la dinàmica que li vingui més de gust i on se senti més còmode.

Els Jocs de Setembre es duran a terme des del dilluns 14 de setembre fins al divendres 2 d’octubre (menys el 24 de setembre que és festiu). L’horari enguany és des que surten de la classe (16:40h, 16:50h, 17h, 17:10h) fins a les 18:30h.

Això vol dir que, un cop acaba l’horari lectiu, els monitors recolliran els infants classe per classe i es berenarà abans de començar a jugar.

La quota d’aquesta activitat és la següent:

  • Tots els dies (14 dies): 89€
  • 1 dia: 7€

*El pagament es farà domiciliat i el rebut es girarà a final de mes.

Per inscriure els vostres fills/es als Jocs de Setembre heu d’omplir el següent formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ7S1K4jPZsxMzvP5NeT4wp2PBHZCJ4JFNCICU661Fi5XDJA/viewform?usp=sf_link fins al 14 de setembre.

Per inscripcions posteriors o d’última hora cal que truqueu al 934.26.25.25

Comments are closed.