Noticies

Concurs de Pessebres 2019

  • CMX

Ja s’acosten les festes de Nadal i com cada any el Centre Montserrat Xavier organitza el CONCURS DE PESSEBRES.

Per les que ja heu participat algun any no tenim res més a explicar-vos, però per les que encara no ho heu fet… a què espereu? Apunteu-vos! L’únic que heu de fer és muntar el vostre pessebre, amb els vostres familiars o si voleu amb els amics/gues, això si, mentre aquests tinguin entre 0 i 152 anys.

Durant les vacances d’hivern, els monitors i les monitores del Centre passaran per casa vostra i en faran una valoració (com està guarnit, l’originalitat, si estan totes les peces, si és de fabricació pròpia, si doneu berenar a les monitores…).

Si us voleu inscriure, imprimiu la butlleta d’inscripció i entregueu-lo a la Secretaria del Centre Montserrat Xavier de dilluns a divendres de 17h a 19,30h de la tarda o bé, ens podeu enviar aquesta mateixa informació via mail al concursdepessebrescmx@gmail.com !
Ah! Teniu temps fins dimecres 18 DE DESEMBRE per inscriure-us.

Recordeu que tothom tindrà premi que es repartirà al FESTIVERN del 9 de febrer. Però d’això ja en parlarem després de les festes.

Documents d’utilitat

Inscripció al concurs de pessebres

Comments are closed.