Noticies

Vota la pel·lícula del ‘Nadal x Tothom’

  • CMX

Com cada any els i les monitores del Centre Montserrat-Xavier organitzem el Nadal x Tothom amb el qual portem endavant una recollida d’aliments, roba, joguines, material d’higiene personal i de la llar, material escolar i diners per La Marató de TV3 enguany sobre les malalties minoritàries.

El proper 20 de Desembre de 2019 a partir de les 15:00h celebrarem el NADAL PER A TOTHOM. A continuació trobareu un llistat amb les propostes de pel·lícules que veurem durant l’acte. Teniu temps fins al dimarts 17 de desembre a les 19h per votar-ne dues:

  • De P3 a P5: Mascotes, Brave, Miraculous, Espantatiburones, Spirit, Trolls, l’Ovella Shaun, Bee Movie, Happy Feet.
  • De 1r a 4t: Atlantis, Mulan, Vaiana, Inside Out, el Planeta del Tresor, Spirit, Robots, Coco.
  • De 5è a 6è: Nàrnia, un Puente a Terabithia, Malèfica, Alícia en el País de les Meravelles, High School Musical, Karate Kid, Spy kids.

Us recordem que, si voleu venir a l’acte, us heu d’apuntar a les llistes que trobareu penjades a les portes de les vostres classes entre els dies 12 i 18 de desembre. Durant l’acte, obrirem les portes per recollir els vostres infants a les 17:30h, un cop finalitzi la primera pel·lícula, i a les 19.30h quan acabi la segona.


NO ES PODRAN VENIR A BUSCAR ENTRE PEL·LÍCULA I PEL·LÍCULA.

També ens agradaria recordar que aquella mateixa tarda al pati de l’escola, hi haurà una recollida d’aliments, roba i joguines destinats a diferents entitats socials del barri i també la venda de pastissos per recollir diners per a La Marató d’aquest any.

Comments are closed.