Noticies

3,2,1… Preparats per a la Diada Esportiva!

  • CMX

El proper diumenge 18 de març vine al Centre Montserrat-Xavier a jugar un torneig de futbol dedicat exclusivament a vosaltres, les famílies.

Aquesta diada consisteix en un torneig de futbol sala patxanguero dirigit a les mares, els pares, les àvies, els avis, les tietes, els tiets, etc.

Per un dia, canviem els papers, sigueu vosaltres els que jugueu. Us animem a què participeu en aquesta diada esportiva de germanor perquè us torneu a sentir com quan éreu petits, aquest dia us tocarà jugar a vosaltres, vestir-vos de curt i ensenyar-nos de què esteu fets!

La inscripció és gratuïta, podeu inscriure-us en equips o individualment passant per secretaria del centre, enviant un mail a diadaesportiva18@gmail.com o bé, trucant al 934262525 abans del dimecres 14 de març.

El diumenge 18 de març ens trobarem a 9:30h i a les 10:00h s’iniciarà el torneig. Finalment, posarem la cirereta al matí fent un pica-pica de germanor tots junts a la mateixa escola; cada grup de famílies cal que s’organitzi per portar alguna cosa per aquest vermut de diumenge.

Familiars indecisos, ANIMEU-VOS!

Comments are closed.