Noticies

24a Setmana Joan Pelegrí

  • CMX

I un altre any ja la tenim aquí, ja arriba la Setmana Joan Pelegrí! Per qui no sàpiga què és la Setmana Joan Pelegrí, us direm que és la setmana on el Centre Montserrat – Xavier es torna boig! En homenatge al Dr. Pelegrí i als seus entrepans de formigues, amanides d’escarabats amb un polsim de sorra de platja… com fa tants i tants anys convidava als nens i nenes a passar-ho d’allò més bé amb les activitats del Centre.

Doncs bé, durant la setmana del 25 de maig a l’1 de juny obrim totes les activitats del Centre als nens i nenes de l’escola! I aquells/es que ja estigueu fent activitats al Centre podeu, si voleu, canviar i triar aquella activitat que sempre us ha fet il·lusió provar i mai abans heu tingut l’ocasió.

Informació important

Tots aquells/es que desitgeu realitzar una activitat apunteu-vos a la llista que hi haurà penjada a la porta de la vostra classe del 14 al 18 de maig (dia que es trauran les llistes de les portes). Si ja fas activitat al centre i vols venir igualment aquella setmana a l’activitat, també t’has de marcar a la llista. No acceptarem inscripcions després del 18 de maig, cal apuntar-se en el termini.

Recordem que el divendres 25 de maig no hi haurà activitats extraescolars per poder realitzar les curses, el concurs de ràpids i els tallers de la festa d’inauguració del camí escolar.

Llibret

Fent clic aquí podràs accedir al llibret complet de la 24a Setmana Joan Pelegrí

 

Comments are closed.